Over ons

Home » Over ons

Gratis offerte aanvragen

Over ons

PCS Diensten - is een jong en dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit en klant tevredenheid op nummer een staat. Door ons direct contact met de klant kunnen wij snel en alert reageren op wensen. Door de samenstelling van ons bedrijf en de inzet van flexibele werknemers zijn wij in staat opdrachten van diverse grootte aan te nemen.

Als u contact met ons opneemt komen wij langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij bekijken dan de vraag en werksituatie, waarna wij vervolgens een op maat gemaakt dienstenpakket kunnen aanbieden.

Missie:

PCS Schoonmaak is een familiebedrijf waarbij we zorgen voor tevreden klanten en schoonmaakmedewerkers. We zijn ervan overtuigd dat als onze medewerkers tevreden zijn, ze bij u de beste schoonmaak leveren.

Onze missie is het creëren van een schone omgeving. Een schoon kantoor of bedrijfspand weerspiegelt het imago van uw bedrijf, maar draagt tevens bij aan een prettige werkomgeving. Wij van PCS Schoonmaak streven ernaar om u volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaak.

Met het oog op het milieu, is het ons streven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hierdoor kunnen de aanwezigen in de gebouwen in een frisse omgeving werken.

Visie:

PCS Schoonmaak heeft oog voor het milieu, investeert in zijn medewerkers en gaat voor een goede en fijne samenwerking, een samenwerking voor de lange termijn.

Onze visie is door steeds te kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren, waardoor we vernieuwend blijven. Nu en in de toekomst.

Ons bezoekadres

Polakweg 3a,
2288GE Rijswijk

Tel: 085 - 0071 031

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Scroll to Top